vermaken

Je hebt je trouwjapon gevonden maar er moet dus nog wat aan gebeuren.

Vaak moet de confectiemaat iets worden aangepast: een beetje korter, iets innemen, of wat uitleggen, en misschien wil je een veter sluiting in plaats knoopjes. Wat dan ook, het vermaken van een trouwjurk is echt een vak apart. Een specialisme waarin je door ervaring steeds meer inzicht en vaardigheid opbouwt. Iedere jurk en iedere bruid is uniek en daardoor is het maar zelden een routineklus. De uitdaging is om iedere keer weer de mooiste bruid te maken.

Soms zijn wensen zo bijzonder of complex dat een toverstokje handig zou zijn maar het moet gek lopen als het niet kan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je al een helder beeld en wil je een afspraak maken? Dan kun je hier  of met de knop "Agenda' hieronder zelf een afspraak in onze agenda inplannen. Bepaal zelf wanneer je bezoek het beste uitkomt. Je mag me natuurlijk ook bellen of mailen.

Tijdens je eerste bezoek nemen samen door wat de beste optie is voor het vermaken van jouw jurk. Dat betekent passen, mogelijkheden doorspreken, spelden, enz. Mogen vriendinnen en/of ouders meekomen? Natuurlijk!

We maken direct een volgende afspraak wanneer je jurk af is en je deze weer kunt afhalen. 

Soms is het noodzakelijk om een tussenafspraak te plannen als veranderen stapsgewijs de beste optie is.

Het is zover, je kunt je trouwjapon naar jouw wens vermaakt ophalen. We passen je jurk nog een keer en leggen als dat nodig mocht zijn nog de laatste hand. Je krijgt ook nog wat tips en trucs om je jurk zo mooi mogelijk door de dag heen te loodsen.

Kosten?

Welke kosten er komen kijken om je jurk perfect naar je eigen stijl te personaliseren en mooi passend te maken is lastig om dat zo zomaar te zeggen. Gemiddeld genomen liggen die rond €150,00 Neem dit als richtprijs, soms vallen de veranderingen erg mee en is het minder. De wat grotere ‘verbouwingen’ kosten wat meer.

Kijk in onze agenda welk tijdstip voor jou het meest geschikt is.