Geen categorie

Stap voor stap.

  1. Je hebt je trouwjapon gevonden maar er moet dus nog wat aan gebeuren.
  2. Bel, of stuur een mail zodat we je wensen en de mogelijkheden op elkaar kunnen afstemmen. Als je mailt is het meestal handig om direct een foto mee te sturen. We kunnen dan meteen overleggen wat er allemaal mogelijk is? Hoe maken we jouw trouwjurk helemaal naar je zin?
  3. Heb je een helder beeld en wil je een afspraak maken? Dan kun je hier een afspraak inplannen. Bepaal zelf wanneer je bezoek het beste uitkomt. Je mag me natuurlijk ook bellen of mailen.
  4. Tijdens het eerste bezoek nemen samen door wat de beste optie is voor het vermaken van jouw jurk. Dat betekent passen, mogelijkheden doorspreken, spelden, enz. We maken hierna meteen weer een afspraak wanneer je jurk af is en je deze weer kunt afhalen.
  5. Soms is het noodzakelijk om een tussenafspraak te plannen. Dat komt voor als veranderen stapsgewijs de beste optie is.
  6. Je kunt je trouwjapon naar jouw wens vermaakt ophalen. We passen je jurk nog een keer en leggen als dat nodig mocht zijn nog de laatste hand. Je krijgt ook nog wat tips en trucs om je jurk zo mooi mogelijk door de dag heen te loodsen.

Sta je op het punt om online te bestellen? Dan is het misschien handig om vooraf al even contact op te nemen of je maten bij ons op te laten nemen. De ervaring leert dat dit veel werk achteraf kan voorkomen.

Nog wat extra informatie?: maria@trouwjaponopmaat.nl

of bel me 06 815 815 46